A la carte

Vi serverar vår a la carte från kl 16 på eftermiddagen, tisdag till lördag.

Förrätter

Romansallad med skånska tomater, picklad rödlök, gurka samt Caesardressing
75:-
*
Fisk- och skaldjurssoppa med gräslöksaioli och chips på surdegsbröd och västerbottenost
125:-
*
Carpaccio på egenrökt ryggbiff med ruccola, senapsdressing, kaprisbär, parmesan samt rostade solrosfrön
145:-
*
Smörrebröd med handpillade MSC-räkor, ägg & majonnäs
98:-
*
Smörrebröd med matjessill, ägg, nypotatis & crème fraiche
85:-
*
Utvalda charkuterier, marinerade oliver och picklat
125:-
*
Vitlöksbröd på organiskt surdegsbröd
49:-
*
Marinerade oliver
39:-

Varmrätter

Fisk- och skaldjursgryta med gräslöksaioli, chips på surdegsbröd och västerbottenost
195:-
*
Friterad rödtungafilé med Colbertsmör krispig sallad och örtslungad nypotatis
229:-
*
Egenrökt grissida från Bondens Bästa med Coleslaw, BBQ-sås och friterad potatis
195:-
*
Kalvryggbiff med flädermarinerade skånska tomater och dragonmajonnäs samt nypotatis
235:-
*
(Begränsad tillgång)
Vår egen burgare med högrev från Skåne, egenrökt sidfläsk från Bondens bästa i Svalöv, organiskt bröd samt våra tillbehör
195:-
*
Fylld filowrap med ekskivling, mangold, krispiga rovor, sallad och teriyakisås
179:-
*
Sten Bromans whiskyköttbullar med inlagd gurka, rårörda lingon och potatispuré
165:-
*
Jansons Frestelse med västerbottenost & knäckebröd samt smör
95:-

Barnmeny

Hör med personalen vad vi kan göra för dagen. Rätten inkluderar dryck och en kula hemgjord glass
100:-

Desserter

Arga och glada ostar med egen marmelad samt knäcke
115:-
*
Hemgjord vaniljglass med sommarens bär
95:-
*
Lemon posset med blåbär och nötflarn
85:-
*
Dagens sorbet
45:-
*
Våra hemgjorda tryfflar och praliner med söta tillbehör
19:-/st 65:-/4st
*
Siestas trippel:
Espresso, 2 cl husets ädla destilat och vår hemlagade chokladtryffel
109:-

line_02