A la carte

Vi serverar vår a la carte från kl 16 på eftermiddagen, tisdag till lördag.

Förrätter

Grön sparris med Parmesan, Delice de Bourgogneost och basilikaolja
98:-
*
Skaldjursterrine med hummer, vit sparris och stenbitsromsås
119:-
*
Moule marinière
98:-
*
Carpaccio på egenrökt ryggbiff med ruccola, senapsdressing kaprisbär, parmesan samt rostade solrosfrön
145:-
*
Smörrebröd med handpillade MSC-räkor, ägg & majonnäs
98:-
*
Smörrebröd med matjessill, ägg, nypotatis & crème fraiche
85:-
*
Utvalda charkuterier, marinerade oliver och picklat
125:-
*
Vitlöksbröd på organiskt surdegsbröd
49:-
*
Marinerade oliver
39:-

Varmrätter

Siestas Moule frites med chipotleaioli
175:-
*
Smörstekt, örtfylld rödtungafilé med gräddkokt majrova, citronsmör samt sparris
229:-
*
Nattbakad ”rubbad” grissida från Bondens Bästa med blue cheese, BBQ-sås, coleslaw och friterad potatis
195:-
*
Gödkalvrygg med dragon och ramslöksemulsion, potatiskroketter, sparris och grillad citron
225:-
*
(Begränsad tillgång)
Vår ekologiska burgare med Herefordhögrev från Söderåsen,
egenrökt sidfläsk från Bondens bästa i Svalöv, organiskt bröd samt våra tillbehör
195:-
*
Fylld filowrap med ekskivling, mangold, krispiga rovor, sallad och chipotlecréme
179:-
*
Sten Bromans whiskyköttbullar med inlagd gurka, rårörda lingon och potatispuré
165:-
*
Jansons Frestelse med västerbottenost & knäckebröd samt smör
95:-

Barnmeny

Hör med personalen vad vi kan göra för dagen. Rätten inkluderar dryck och en kula hemgjord glass
100:-

Desserter

Arga och glada ostar med egen marmelad samt knäcke
115:-
*
Rabarber under krisp, serverad i gjutjärn med hemgjord vanilj/bourbonglass
95:-
*
Cheesecake med lemon curd och apelsin
85:-
*
Dagens sorbet
45:-
*
Våra hemgjorda tryfflar och praliner med söta tillbehör
19:-/st 65:-/4st
*
Siestas trippel:
Espresso, 2 cl husets ädla destilat och vår hemlagade chokladtryffel
109:-

line_02