A la carte

Vi serverar vår a la carte från kl 16 på eftermiddagen, tisdag till lördag.

Förrätter

Siestas tartar på skånsk ryggbiff (80gr) med klassiska tillbehör
145:-
*
Fisk- och skaldjurssoppa med rouille och toast på surdegsbröd
125:-
*
Vår egen kallrökta ryggbiff, marinerade oliver och utvald chark
125:-
*
Smörrebröd med handpillade MSC-räkor, ägg & majonnäs
98:-
*
S.O.S (smör ost och sill)
Tre sorters sill, västerbottenost, knäckebröd, ägg, nypotatis & crème fraiche
125:-
*
Vår egen kallrökta ryggbiff, marinerade oliver och utvald chark
125:-
*
Vitlöksbröd på organiskt surdegsbröd
49:-
*
Marinerade oliver
39:-

Varmrätter

Siestas tartar på skånsk ryggbiff (160gr) med klassiska tillbehör
235:-
*
Fisk- och skaldjursgryta med rouille och toast på surdegsbröd
195:-
*
Smörstekt hummerfärserad rödtunga med vitvinssås, ostronskivling och saltbakade betor
229:-
*
Confiterad anka i mustig rödvinssås och potatispuré med rökt sidfläsk, lök, ost med kål och äpple
215:-
*
Lammracks med potatis/jordärtskocksgratäng, vitlökssmör, timjansky samt säsongens bönor
225:-
*
(Begränsad tillgång)
Vår ekologiska burgare med Herefordhögrev från Söderåsen,
egenrökt sidfläsk från Bondens bästa i Svalöv, organiskt bröd samt våra tillbehör
195:-
*
Karl-Johansvamprisotto med säsongens friterade grönsaker samt färsk tomatsås
179:-
*
Sten Bromans whiskyköttbullar med inlagd gurka, rårörda lingon och potatispuré
165:-
*
Jansons Frestelse med västerbottenost & knäckebröd samt smör
95:-

Barnmeny

Hör med personalen vad vi kan göra för dagen. Rätten inkluderar dryck och en kula hemgjord glass
100:-

Desserter

Arga och glada ostar med egen marmelad samt knäcke
115:-
*
Skånska äpple under krisp, i gjutjärn och med dagens glass
95:-
*
Pankofriterad camembert med årets hjortronmylta och friterad persilja
135:-
*
Mjölkchokladglass med salt kolasås samt inkokta körsbär
95:-
*
Våra hemgjorda tryfflar och praliner med söta tillbehör
19:-/st 65:-/4st
*
Siestas trippel:
Espresso, 2 cl husets ädla destilat och vår hemlagade chokladtryffel
109:-

line_02