En naturlig och lite annorlunda mötesplats, tvåhundra meter från Lilla Torg i Malmö – med fullständiga rättigheter, internationellt kök och brett utbud.

Vår tanke och filosofi

Vi är inte trendigare än att vi lagar mat och kombinerar dryck på ett sätt som vi vill ha det och hoppas ni uppskattar. Säsongen styr mer än annat. Vi använder inga konstiga tillsatser och försöker hitta så närproducerade råvaror som möjligt. Vår mat och dryck är ofta ekologisk och vi gör vad vi kan för att du skall få det bästa. Våra leverantörer ställer samma krav på hållbara system för allt från kemikalier till sophantering.

Vi serverar allt från smörrebröd till vällagad à la carte. Vi satsar på ett brett utbud av drycker med vin och destillat i fokus. Dessutom erbjuder vi allt ifrån bryggkaffe och espresso till fyra sorters fatöl som t ex Stella Artois, Spaten, Leffe och Goose IPA samt ännu fler öl och cider på flaska.

Siesta drivs i dag av Nikola, Samantha och Ivan – med över fyrtio års samlad erfarenhet från restaurangbranschen

Hjärtligt välkomna! /Nikola, Samantha och Ivan med personal

Galleri

Det här är vi

Sedan 1975

Röster från våra gäster

  • Riktigt riktigt bra mat. Utmärkt service och trevlig atmosfär. Fine dining kombinerat med lyxig kvarterskrogskänsla med rimliga priser. Rekommenderas!

    Amanda Stjärnqvist

  • Wow. Very affordable menue. Nice and welcoming atmosphere. Excellent food. Highly recommended.

    Dejan Nenadovic

  • Trots att jag hade bokat fel dag så bemöttes vi av supertrevlig personal som snabbt fixade fram ett bord till vår sällskap fast restaurangen var fullbokad. Fantastisk god mat, mycket trevligt bemötande och skön miljö...

    Tammy Jara

Mer om oss

Siesta på Instagram

Följ oss i sociala medier

Warning: Instagram Feed is loaded using AJAX request. It might not display properly.
Instagram token error.

siestamalmo

Follow
Hämta fler
Boka Bord