OM SIESTA

LÄR KÄNNA OSS LITE BÄTTRE

VÅR TANKE OCH FILOSOFI

Vi är inte trendigare än att vi lagar mat och kombinerar dryck på ett sätt som vi vill ha det och hoppas att du uppskattar. Här styr säsongen mer än annat, eftersom vi brinner för färska och lokala råvaror. Vi använder inga konstiga tillsatser och försöker hitta så närproducerade råvaror som möjligt. Vår mat och dryck är ofta ekologisk och vi gör vad vi kan för att du ska få det bästa. Både vi och våra leverantörer ställer hårda krav på hållbarhet.

Vi serverar allt från smörrebröd till vällagad à la carte och satsar på ett brett utbud av drycker med vin och destillat i fokus. Dessutom serverar vi lokalrostat kaffe från Lilla Kafferosteriet, flera sorters fatöl som t ex Stella Artois, Spaten, Leffe och Goose IPA samt ännu fler öl och cider på flaska.

Siesta drivs i dag av Nikola, Samantha och Ivan – med över fyrtio års samlad erfarenhet från restaurangbranschen

Hjärtligt välkommen! /Nikola, Samantha och Ivan med personal

HÄR FINNS VI